Motorrijbewijspoint Middelburg examengarantie AVB en AVD

Onbeperkte CBR examengarantie AVB en AVD!

Als je snel met een spoedopleiding in Middelburg het motor rijbewijs wenst te gaan halen zetten wij vanzelfsprekend de grootste spoed achter je versnelde motorrijopleiding. De praktijkexamens AVB en AVD word reeds nadat je ons gemachtigd hebt bij aanvang van de rijcursus in 4,5 of 10 dagen of eventueel in 2 tot 8 weken voor je gereserveerd waardoor je met een snelcursus of spoedrijopleiding motorrijbewijs A voor alle les categorie├źn in Middelburg kan starten en snel kan afrijden voor je beide motorexamens. Met een compacte spoedcursus motor rijlessen en met een aantal uren achter elkaar rijles, is het rijbewijs A en met eventueel verlaagde motoren voor je snel binnen handbereik, in Middelburg en sneller dan je denkt!

Ons streven is dat je uiteraard de eerste keer slaagt voor je motor rijbewijs. Dat bewijst tenslotte ook ons hoge slagingspercentage van ruim 90% en onze 32 jarige ervaring met het opleiden van duizenden cursisten. Mocht je onverhoopt je dag niet hebben kan je gebruik maken van onze onbeperkte examengarantie voor het AVB en AVD CBR rijexamen van 12 maanden!

Ben je niet de eerste keer geslaagd, geen kopzorgen, wij betalen voor jouw dan het nieuwe C.B.R. herexamen AVB en/of AVD zodat je zelf veel geld kunt besparen en extra ruimte over hebt om de geadviseerde rijlessen te nemen.

Motorrijbewijspoint Middelburg examengarantie AVB en AVD

Waar wordt bij het CBR AVB en AVD opgelet bij de rijexamens?

Bij het rijexamen AVB let de examinator op een aantal belangrijke elementen die belangrijk zijn om tot een voldoende resultaat te komen. De aandachtspunten liggen op een goede bediening, een goede stuur- en kijkgedrag en een goede balans met en op de motor. Samengevat noemt men dit de B.S.B. methode. Zijn deze elementen voldoende dan ben je geslaagd voor het eerste deel van je motorrijopleiding, het AVB gedeelte.

Bij het rijexamen AVD let de examinator op de A.E.X. Deze word toegepast met het maken van diverse persoonlijke fouten. Samengevat betekent dit de Aard van de fout, de Ernst van de fout en het aantal keren dat je de fouten maakt. Daarnaast zijn er nog een aantal belangrijke zaken die worden beoordeeld. Dat is onder andere de plaats rijbaan, het bochtenwerk, de juiste remtechniek toepassen, goed anticiperen en vooruitkijken, voldoende volgafstand houden, het actief en bewust motorrijden, de voor- en nadelen weten toe te passen met en op de motor en heel belangrijk de gevaarherkenning goed en tijdig te herkennen en in te vullen. Al deze elementen krijg je heel goed aangeleerd door onze ervaren rijinstructeurs waardoor onze kwaliteit gewaarborgd is en je ook een hoge slagingskans hebt met de beide examens AVB en AVD.